THIRRJE POPULLIT ÇAM


Mbilidhuni  Çam , kudoqe jeni dhe te punojme ne mbledhjen e informacionit  rreth Kultures , Traditave , Folklorit , Historine e Vuajteve te Gjysherve e Prinderve tane gjate Genocidit dhe Masakres Greke kundra popullit Çam Myslyman .

Nje popull qe humbet dijen e se kaluares , pak nga pak humbet vetvehten .

Nje pjese e vogel e popullsise qe ka lindur dhe ka jetuar pak vite ne Çameri ende jeton  ne Shqiperi te cilet jane deshmitaret reale  te masakres Greke   . Mosha e tyre  eshte  duke filluar nga rreth 70 vjeceve .

Por vitet kalojne , Çamet qe jetojne ne Shqiperi jane me mijera , jemi bijte e Çameve qe u vrane e u prene nga Greket pabesisht .

Gjaku yne eshte GJAK  ÇAM , ne s’duhet ta harrojme nga vijme , cilet kane qene te paret tane  dhe vuajtet e tyre nga masakrat e Grekeve  .

ÇESHTJA ÇAME  s’duhet te reshte ,  duhet te perforcohet cdo dite e me shume .

Prandaj  ne kohet e sotme

” LUFTA NUK BEHET ME ARME POR ME INFORMACION ” .

www.cameriaime.com  – eshte faqe informative  , e lire , ne sherbim te Çameve kudo qe te jene ne mbare boten .

I themi JO Politikes – sepse per faj te politikes nuk eshte zgjidhur ende Çeshtja Çame .

Le te jete faqja  www.cameriaime.com faqja e lire te Çameve – ku mund te publikohet cdo gje rreth Çamerise .

Shkruani tek www.Cameriaime.com  historine e jetuara te prinderve e gjysherve tuaj , shkruani cdo gje te vlefshme per Çeshtjen Çame .

Shume Çam kane shkruar dhe shkruajne rreth Çamerise ne web , facebook , bloge te ndryshme nga jane marre materiale te publikuara ne kete faqe , por ky infomacion eshte i shperndare , vende vende , i paorganizuar .

Le ta permbledhim  informacionin rreth Çamerise  nje faqe web   ne te cilen mund te gjendet cdo fakt , dokument  , histori te jetuara , vuajtjet e te pareve tane .

 

Ju presim ne emailin   –    info@cameriaime.com