Tag Archives: Damat

Historia e Epirit

Epiri Ilirët – Fiset Taulantët Arbët Adrianët Enkelejtë Dasaretët Dardanët Dalmatët Dorsejtë Penestët Molosët Kaonët Thesprorët Arbëreshët Pirustët Parathinët Japodët Paionët Eordejtë Japigët Labeatët Mesapët Atintanët Albanët Shqiptarët Shikoni edhe : Shteti i Epirit Epiri është toka klasike dhe vatra e një populli tepër të lashtë. Që në muzgun e kohërave, në gadishullin ballkanik endeshin […]

Comments Off on Historia e Epirit Continue Reading →

Ibrahim Pasha Heroi i Camerise

IBRAHIM PASHA HEROI I CAMERISE Per shume njerez ndoshta emri i ketij burri te madh shteti do te jete i panjohur, dhe kjo jo rastesisht. Jo rastesisht sepse nomenklatura greko-sllavo-komuniste ka ushtruar per 50 vjet mbi popullin tone jo vetem diktat te eger politiko-ekonomik por edhe nje diktat historik qe çoi ne fshirjen e memories […]

Comments Off on Ibrahim Pasha Heroi i Camerise Continue Reading →