Falenderime Donatoreve

Cameria Ime

29 Qeshor 2011  – Donacioni i Pare

Falenderimet e perzemerta zotit  i cili  dhuroi per mbarevajtjen e faqes www.cameriaime.com  shifren  200 USD  .

Zoti FRANK REXHEPI komenton :

Every  Albanian has in their Hearts  the Chameria cause , No matter where they are from.

Keep up the good and righteous work That You Have Been Doing.

Cdo Shqiptar ka ne zemren e tij Ceshtjen Came , pa patur rendesi se nga jane .
Vazhdoni punen e mire dhe te sakte te cilen ju keni kryer .