Archive | Preveze RSS feed for this section

Preveze – nga Sami Frasheri

Është një qyteze ne skajin jugor te Shqipërisë, në fund te një gadishulli që mbyll anën perendimore te gjiut te Artes, ne bregun verior te grykes që mban te njëjtin emër. Është qendra e sanxhakut me te njëjtin emër, te përfshirë ne vilajetin e Janines si dhe e krahines se Camerise. Ndodhet 92 km ne […]

Comments Off on Preveze – nga Sami Frasheri Continue Reading →